La Fleca #10

Posted on 5 febrer 2011

1


Programa nº10 de La Fleca, qui ens ho havia de dir? Gràcies a l’autogestió de Ràdio RSK i a la feina de tot el col·lectiu, disposem d’un estudi i unes capacitats tècniques extraordinàries. Tal i com vam dir: hem tornat, i hem tornat més fortes!

Com sabem que aquest bloc el llegeix més gent que no pas la coneguda, us engresquem, a nivell col·lectiu o individual, a apropar-vos fins a Ràdio RSK i a participar de la màgia de la ràdio lliure.

Avui hem parlat de la revolta popular a Egipte, de l’exposició al CaixaFòrum entorn l’art i l’arquitectura a Rússia entre 1915 i 1935, i del desallotjament a Berlin d’un habitatge autogestionat: el Liebig 14, per parlar de gentrificació i del CSO La Carboneria i el CSA Can Vies. Breument hem tractat el cas de la detenció del Jona arran dels fets del Forat de la Vergonya, de la lluita de José Luis Burgos contra el Santander i dels entrebancs per celebrar el Carnestoltes a Nou Barris per part del districte. En relació a això últim, adjuntem un model de carta que us convidem a signar a títol individual, com a comparsa, entitat, col·lectiu… i enviar-la a l’adreça directa de la Regidora del Districte Carmen Andrés: candres@bcn.cat, amb còpia a coordinadoracultural@gmail.com

CartadelReidelsPocasoltes… Gràcies per colaborar-hi!

Per acabar-ho d’adobar, hem mantingut una interessant xerrada amb Anna Sellarès, de TASC (Turó Acció Socio-Cultural), l’entitat gestora del Centre Cívic de Can Basté, precisament entorn la gestió cívica dels equipaments sòcioculturals de titularitat municipal.

Participació sí, però real en les seves conseqüències!

Anuncis