La Fleca #11

Posted on 6 Març 2011

0


Salut a tothom,

És curiós comprovar com algú s’ha entretingut cercant, al bloc de La Fleca, les paraules “neoanarquisme revolucionari” (Puig dixit). No sabem pas qui ni amb quins objectius o esperances… Ni tan sols estem segurs què vol dir: Neoanarquisme revolucionari. Tanmateix, ja ha quedat escrit. Ara, per fi, qui busqui aquestes paraules a La Fleca, obtindrà una valuosa troballa: aquesta.

El programa del 5 de Març -Carnestoltes- va tenir com a continguts els recents intents de desnonament que s’han produit a Nou Barris. Quins temps, aquests, on cada quinze dies una família pateix la desagradable visita de les forces de l’ordre i dels serveis socials! I això sense parar comptes a viure constantment angoixats sota l’amenaça de veure’s amb la parella i els fills buscant aixopluc al carrer!
També parlem del judici al Jona i l’existència de fitxers en mans de la polícia per adscripció política, de la memòria (pre)històrica proposada per la Sra. Joana Ortega, del 45è aniversari de la Caputxinada, de cinema anarquista, de Gaddafi i els posicionaments dins d l’esquerra i algunes cosetes més.

Per acabar-ho d’adobar, vàrem entrevistar a Carles, de l’Oficina de Drets Socials de Nou Barris (teniu un link al seu lloc web a la columna de la dreta), que ens va parlar sobre la bona feina que realitzen, tant des de la vessant laboral com de l’habitatge, assessorant gratuïtament a totes aquelles persones que així ho sol·licitin. Val la pena d’escoltar i conèixer què explica en Carles! Felicitats a la gent de l’Oficina de Drets Socials per la tasca que duen a terme!

Anuncis
Posted in: La Fleca, Ràdio