La Fleca #13

Posted on 19 Març 2011

0


Salut a tothom,

Avui hem tingut un programa diferent: no hem comptat amb la presència -per connexió Skype– de la Sònia Moritz. Ens hem ensortit sense ella? Ho hem intentat, caldrà que jutgeu vosaltres.

Al forn d’avui hem parlat de l’amenaça de desallotjament del Taller de Bicis de Roquetes-Verdum del c/Joaquim Valls (tot escoltant les declaracions de les afectades), de la publicació “Diguem Prou” contra el racisme i la xenofòbia, del llibre de Ricard Vinyes “Asalto a la memoria“. També, com a brioixets i magdalenes, hem fet esment del festival “Solo para Cortos“, del Xè aniversari de RadioChango i de la convocatòria de manifestació “Ni tiranies, ni ocupacions. Solidaritat amb els pobles en lluita” per part de la Plataforma Aturem la Guerra. I una petita delicatessen entorn al Moviment Geração à Rasca de Portugal.

I sí, hem comptat amb un àudio de la Sònia, tot parlant de l’energia nuclear a Ascó, Vandellòs i Cofrents.

Pel que fa a l’entrevista, hem mantingut una interessant i enriquidora conversa amb Salva Torres, veí i activista social de Nou Barris: flamant president de l’AA.VV. de Porta, membre de 500×20 i de la Trobada Alternativa Social de Nou Barris.

Les coses es mouen, potser a poc a poc i amb entrebancs, però es mouen i a La Fleca us ho expliquem tan bé com sabem.

Anuncis