Han desallotjat el Taller de Bicis! (una magdalena informativa de Ràdio RSK)

Posted on 5 Abril 2011

0 

A primera hora d’aquest matí, la policia ha procedit a desallotjar el Taller de Bicis de Roquetes-Verdum, tancant un espai obert per veïnes i veïns per al seu ús comunitari. Aquest taller, que funcionava mitjançant troc, portava més de 5 anys donant vida a un solar abandonat i fomentant l’aprenentatge en col·lectiu, l’autoreparació i la utilització de la bicicleta com a alternativa a la cultura del cotxe i el petroli. El solar del carrer Joaquim Valls 137, propietat de José Moral i la seva empresa Ginkoplanet, ha estat netejat per a què aquest empresari sense escrúpols pugui construir pisos d’alt standing.

Es convoca a una concentració de protesta aquesta tarda a les 19h a la Marquesina de Via Júlia (Metro L4 Via Júlia) de Nou Barris i de solidaritat amb el Col·lectiu Biciosxs!

La ciutat que volen els polítics ofega a la gent. I la gent necessita obrir escletxes per respirar. Escletxes en forma de tallers de bicicletes, de centres socials, d’habitatges dignes, d’horts veïnals. Per això seguirem aquí, en aquest espai o en un altre. Continuarem obrint escletxes.

Aquí podeu escoltar informació i entrevistes sobre el Taller de Bicis, gràcies a la cobertura de Ràdio RSK durant l’intent de desallotjament del passat 17 de Març.

Anuncis
Posted in: La Fleca, Ràdio